Är det dags att börja räkna ner?

| |

Om en vecka släpper Wolf sin nya platta Feeding the machine. Nästa fredag blir alltså en sådan fredag där jag kommer åka hem från jobbet, ta vägen om Coop för att hämta upp plattan och sen stänga in mig och lyssna. Helst hela helgen men eftersom det inte kommer fungera så får fredag kväll duga bra.

Idag släpptes tredje (nåväl lite osäker på den) singeln från kommande platta. Först ut var Midnight hour sen kom Shoot to kill och nu då titelspåret från kommande mästerverk. Jo jag säger mästerverk redan nu. Wolf tillhör nämligen skaran med väldigt få band och/eller artister som aldrig gjort mig besviken.

Kan i och för sig vara farligt med så höga förväntningar men jag är säker på min sak.

Tills motsatsen bevisats.

Och häromdagen släpptes vårens RSD-lista. Det kommer bli dyrt det här.

I år igen.

RSD är ju då Records Store Day där det släpps massa limiterade utgåvor av skivor som redan finns. Eller som i vissa fall så släpps det faktiskt en vinyl av en platta som bara funnits på CD och kassett tidigare. Det senare känns inte som riktigt lika mycket fusk och pengafiske som det andra.

Så. Nedräkning alltså. T minus 7 dagar. Om man räknar med idag då.

Jo jag vet. Bilden är ju rätt gammal men kan ändå sakna den tiden ibland.

Wolf – Feeding the machine

Föregående

Uncut gems

End of an era

Nästa