Äntligen! Måndag och premiär för Bajen.

| | , ,

Lästid: 2 minuter

Måndag. Igen. Det var rätt länge sedan nu man hade den där berömda söndagsångesten men igår kom den. Krypande. Antagligen kändes den extra illa eftersom man så sällan har den. Ungefär som huvudvärk.

Idag är det då dags att sparka igång en ny säsong för Bajen. Assyriska på bortaplan är ingen lätt nöt att knäcka. I och med förlusten mot ett division 2-lag i svenska cupen så är det lite halvsvårt att avgöra formen också. Man får väl hoppas att grabbarna tänder till ordentligt nu när det är allvar. Jag tippar lite försiktigt och säger oavgjort. 2-2 blir det nog. Runström och Helg gör målen.

Förhoppningsvis har jag fel. Runström får gärna göra hattrick och Hopf får mer än gärna hålla nollan.

Direkt efter Bajens match lirar Liverpool mot Manchester City. Om jag är osäker på Bajen så vet jag inte vad jag ska säga om Liverpool. Nu är dessutom Gerrard skadad och borta resten av säsongen. Jag känner på mig att det kommer bli en magsårskväll idag.

Det måste till en förändring. Så enkelt är det.

What goes around comes around. Eller kastar du upp skiten så får du vara beredd på att ta emot den när den kommer ner.

Att få vakna bredvid H är min favorit.

Fyra dagar kvar till fredag.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=uAQJRMDmGY8&hd=1]
Savatage – Edge Of Thorn (live Japan ’94)
Föregående

Hatten av… eller var det på?

Nu börjar det krypa i kroppen

Nästa