Ännu en ny torsdag

| |

Tiden går fort när man har roligt säger de. Jag kan här och nu avslöja att tiden springer iväg rätt så bra även när allt inte är på topp. Eller när man inte är helt okej med allt och alla runt omkring en.

Så nu vet ni det.

Vi såg filmen Precious igår kväll. Jag har lite svårt att bestämma mig om jag tyckte att den var bra. En bra film ska beröra och det gjorde den definitivt. Den person som inte blir berörd av Precious är en känslokall människa. Men det var också det den gjorde. Lite grand som Saw-filmerna fast på ett mer verklighetstroget sätt. Som sagt så har jag svårt att bestämma mig för om det verkligen är en riktigt bra film eller om det bara är 90 minuter av äckliga känslor och hat mot personer som gör sina barn illa.

Torsdag idag då. Igen som sagt. Jag har faktiskt bestämt mig för att inget ska få förstöra den här dagen. Jag orkar liksom inte med. Det är egentligen inte så bra när man kommer till den punkten när man inte bryr sig längre men vad ska man göra.

Tur att det finns lösningar på allt.

Och nu iväg till jobbet.

Föregående

Stoppa pressarna! Liket lever!

Plus nio grader… På utsidan!

Nästa