…and he’s alive!

| | ,

Tro det eller ej men så är det faktiskt. Han lever. Det har varit några veckor där skrivlustan varit allt annat än närvarande. Vi kanske inte bara ska prata om lusten att skriva utan snarare lusten till att göra något överhuvudtaget. Vad det beror på kan vi avhandla vid senare tillfälle.

I min vildaste fantasi så vill jag ju tro att det hänt väldigt mycket sedan sist. Visst jag har fyllt år. Och jag har varit på tre orapporterade konserter. Och jag har även tittat på en och annan fotbolls- och ishockeymatch. Men mitt i allt det där ställdes saker lite på sin spets för drygt en vecka sedan. Jag ska kanske börja med att allt har gått bra. Det blev inte ”värre” än en mosad lårbenshals.

Förra onsdagen när jag kom tillbaks till mitt kontor efter frukosten hade jag två missade samtal. Från C’s mamma. Jag är som alla vet varken hjärnkirurg eller raketforskare men det krävdes inte så mycket för att räkna ut att något hade hänt. Först vågade jag nästan inte ringa. Beskedet var att C hade krockat under natten och var på väg till operation. Lårbenshalsen var i fillor och det hade tagit två timmar att klippa loss honom ur bilen. När man sedan fick se hur bilen såg ut förstod man vilken otrolig tur han hade haft.

Ibland så blir man påmind om vad som är viktigt här i livet. Jag har hela tiden vetat att mina vänner betyder väldigt mycket. Nu har jag på ett otäckt sätt blivit lite mer medveten om det.

Men som sagt. Efter omständigheterna så har allt gått bra.

Och Tomas får en inneboende i några dagar.

Senaste tillskottet i filmhyllan är tv-serien Rome. Både säsong ett och två. Känns bra att veta att man har i runda slängar 20 timmar underhållning framför sig. Som min kompis M skulle sagt; Stor gilla-knapp på det.

Vi kanske ska nöja oss där för den här gången. Det finns lite andra känslor att skriva om men eftersom jag försöker lägga dem bakom mig så kanske jag ska låta bli.

Det finns inget ont som inte för något gott med sig. Känns ganska passande just nu.

Det finns också tre orapporterade konserter att skriva om. Jag ska absolut inte undanhålla er värdefull information. Den kommer dock inte idag.

Jag ska inte påstå att jag är särskilt sugen på att skriva men jag tror att det är en bra grej att göra. Så det är väl bara att ta spjärn och åka helt enkelt.

Vi hörs imorgon kompisar.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=mnDEFyV88Qs]
All That Remains – Not Alone

Föregående

I vänta på nästa… album??

Välkommen till verkligheten

Nästa