Allt är nytt men ändå samma

| |

Lästid: 2 minuter

Måndag. Egentligen skulle jag börjat jobba idag men en liten elak febertopp under helgen gjorde att jag valde att kompa en dag till. Mjukstartsveckan med tre dagar blev alltså ännu kortare. Hade jag inte varit sjuk hade det varit trevligt.

Är alla sjuka nu?

Appen My Library verkar vara riktigt bra. Jag har letat ett tag efter ett program där man kan snickra register över skivor och filmer. My Library fixar båda två. Världsklass!

Ikväll lirar småkronorna semifinal mot Ryssland. Det är lite katastrof men jag har faktiskt inte sett en enda hel match i junior-vm än så länge. Men ikväll är det alltså dags. Jag skulle kunna sätta pengar på att vi åker på smisk bara för att jag helt plötsligt får för mig att vara intresserad.

Frölunda krossade Södertälje med 4-0 igår. Och nu ligger vi garanterat på slutspelsplats oavsett hur det går för lagen bakom oss. Någon sa att sett till de senaste tio matchen så är vi bäst i Elitserien. Det är bra statistik det.

Joel var tydligen kung igår. Det är precis så vill se dig Joel. Gött att du är tillbaks.

Sen vill jag nog skrota min rubrik. Allt är inte nytt. Och allt är definitivt inte samma ändå. Det är nytt år. Och det är en delvis ny Tomas. En gladare och väldigt mycket mer positiv Tomas. Så en mer korrekt rubrik kanske vore: En del samma men massa nytt.

Eller nått sånt.

Tre avsnitt kvar av Band of brothers. Fast först vill jag nog mata in min cd-samling i min nya favorit-app.

Fråga mig hur det gick om några timmar.

Föregående

Välkomna till ett riktigt bra år!!

Vill man så går det

Nästa