A star is born

| |

Lästid: 1 minut

Jag måste erkänna att jag är nog rätt sen på den här bollen. Kanske inte sist men väldigt sen. A star is born har höjts till skyarna men jag har nog slaviskt vägrat att se den dels på grund av just att det är en popis-film men också för att jag lite på förhand bestämt att den nog inte är så bra.

Tänk så fel man kan ha.

A star is born är främst en grym film på grund av Bradley Cooper och Lady Gaga. Eller Stefani Joanne Angelina Germanotta som hon heter egentligen. För enkelthetens skulle kommer vi hålla oss till Lady Gaga här.

Så varför grym på grund av dem? Det är ganska ofta man ser bra rollprestationer men här pratar vi om en tjej som främst är sångerska men här står för en otroligt bra rollprestation. Hon gör Ally trovärdigt och naket. Likaså Bradley Cooper, som i min värld, enbart spelat snygga killar i actionkomedier gör en otroligt stark prestation som den alkoholiserade artisten Jack. Det är i min bok behållningen av den här filmen.

Jo. Det finns en sak till men eftersom jag inte jobbar med spoilers så släpper vi det här men återkom gärna när du sett filmen så kan vi prata om det.

Föregående

Parasite

Winter is coming?

Nästa