And… It’s a wrap!

| |

Lästid: 1 minut

Så var det snart dags att traska hem då. Okej det blev två fel i den meningen. Jag ska varken traska eller ta mig hem. Det blir bil till Timmermansgatan. Fredagsmys väntar med På spåret och förhoppningsvis hemmagjord pizza. Det hade ju varit fint känner jag.

Någon föreslog ishockey i Fridhemshallen men eftersom det där som hänger på överläppen ska få ändra lite färg ikväll så får nog Tomas hoppa över att visa sig offentligt. Det finns ju barn i ishallen menar jag. Sen vet jag faktiskt inte hur lockande det är med division 3 ishockey.

Bara två dagar kvar. Nästan bara en faktiskt. Det ska bli grymt skönt att raka av sig mustaschen på söndag.

Mer än 22 poäng till soffan ikväll?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=z77Fspd5hlg]
Mustasch – Double Nature

Föregående

Hamsterhjul?

En lördag utan sport för att inte förstöra kvällen

Nästa

2 tankar på “And… It’s a wrap!”

    • Haha.. Nja.. Jag har sett fram mot att kunna äta normalt ganska länge nu så den ryker nog med största säkerhet på söndag.. 🙂

Kommentarer är stängda.