28 veckor senare…

| |

Lästid: 3 minuter

…är om inte annat en väldigt bra film. Uppföljare till en ännu bättre. 28 dagar senare. Enligt ryktet kommer det komma en 28 månader senare men än så länge har jag inte lyckats hitta någon information om det.

Så kan det låta om man försöker prata bort en blogg-inläggs-skugga på nästan fem månader. Jag har helt ärligt glömt bort min blogg. Jag får inte dåligt samvete men jag tycker det är lite tråkigt. För jag tycker ju innerst inne att det är väldigt kul det här med blogg. Och någonstans ger det mig lite lugn och ro att skriva. Egentligen skulle jag vilja skriva en bok eller ett manus men varje försök slutar bara med att man kastar bort det man börjat på. Jag tror att jag får nöja mig med mina egna vardagsbetraktelser här på bloggen.

Om någon orkar höra vad som hänt sedan sist är ni hjärtligt välkomna att lämna in en intresseanmälen om en kopp kaffe. Jag orkar nämligen inte plita ner allt här. Fast vid närmare eftertanke har det nog inte hänt så mycket. Jag har mest jobbat, sovit och jobbat igen. Vi har en dotter som växer och frodas. Hon varken går eller kryper än men så är hon bara drygt fem månader. Hon kan ju trots allt rulla runt.

Fotbollsäsongen har både hunnit sluta och börja. För Oddevolds del blev det en tämligen dålig eftersmak på avslutningen av årets säsong. När det återstod två matcher hade vi allt i egna händer men schabblade bort det och slutade trea. Att vi missade kvalplatsen till Superettan är lite surt då det hade varit en värdefull erfarenhet för många av killarna i laget. Hade vi knipt kvalplatsen och klarat kvalet hade det varit katastrof. Dels tycker jag att dagens IKO-trupp är långt från Superettan och dels hade vi inte fått spela matcherna på vår hemmaplan då Rimnersvallen ska renoveras under minst halva 2013.

Liverpool då. Ja vad ska man säga. Vi ligger där i mitten av tabellen och skvalplar. Resultatet 0-0 senast mot Swansea säger väl inte så mycket om man bara tittar på det i resultatlistan. Chelsea fick ju trots allt bara 1-1 på samma arena. Men. Vi skapar lägen för att vinna matchen. Den här matchen också. Vi är obesegrade sedan mitten på november men det är sju oavgjorda på nio matcher. Det håller inte. Vi ska vara väldigt nöjda med spelet vi presterar under 75% av matcherna. Men. Vi måste göra fler mål. Så varför inte låna in en eller ett par anfallare i januari?

 Och för att sammanfatta den personliga hösten så har jag:

¤ Startat eget företag
¤ Tagit några fler steg in i rollen som pappa
¤ Börjat lira på ny hårdrocksklubb i stan
¤ Börjat tänka och fundera

Sen måste det finnas en cliff hanger och den kommer här.

För någon vecka sedan sprang jag på en före detta kollega. Samtalet mynnade ut i en kul grej. Eller kanske en kul grej. Helt otippat men helt fantastiskt bra. Första steget togs ganska omgående efter vårt oplanerade möte. Andra steget tar jag förhoppningsvis redan den här veckan eller senast nästa vecka.

Nu slår jag ihop min laptop för ikväll. Hoppas att jag inte tröttat ut er helt och hållet. Nästa inlägg kommer handla om 11 november.

Föregående

Är det bra att alltid ha en åsikt?

Sverige har fått ett nytt konsertcentrum

Nästa