23:48 Tomas är väldigt nöjd

17 november 2009

Ullevi på höger sida betyder att vi är på väg hem. Tre av fyra band får vara godkänt. Scar Symmetry som var en prioritet från början visade sig vara rätt tråkiga. Faktiskt. Andra akten, Devildriver, var riktigt riktigt bra. Det lilla jag hört innan har varit bra. Giget övertygade mig ännu mer.

Behemoth har jag en speciell relation till som vi kan ta en annan dag. Framförandet ikväll var riktigt riktigt bra. Kanske inte lika kraftfullt och sexigt som det lilla jag såg i Belgien för två år sedan. Men dock. En rejäl käftsmäll kan man väl sammanfatta det som.

Nu blir det rakt hem till sängen. Ska nog ligga och stirra i taket en stund. Och bara vara lycklig.

Hårdrock gör mig lycklig!

Taggar:

0 kommentarer

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *