Ja men godmorgon eller vad säger man? Det är tisdag. Igen. Den här dagen ska jag dock få att gå rätt så snabbt. Imorgon och på torsdag ska vi inventera så idag är det läge att förbereda. Det kommer nog kunna ta i princip hela dagen tänker jag.

Sitter och funderar på vad jag ska skriva om filmen Heartless. Jag får lite From Dusk Til Dawn vibbar av men samtidigt är det också rätt långt från. Fast kanske inte. Jag kan faktiskt inte bestämma mig. Får ta en funderare eller två fram till lunch och återkomma.

Jag bjuder på lite mobilbilder från förra veckan istället.

[nggallery id=12]

Sverige mot Colombia i fotbolls-vm idag. För er som kan så börjar den klockan två. På TV4.

Arbetsdagar kvar till semester: 9

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=jsmcDLDw9iw]
Iron Maiden – The Number Of The Beast