Då var vi mitt i veckan igen. Onsdagsmorgnar brukar för det mesta kännas rätt tunga. I ungefär tjugo minuter. För då kommer man på att imorgon är det ju nostalgitorsdag. Och det är rätt nära.

Just den här onsdagen kan också innebära en kul dag på jobbet. Först och främst var det ju det här med att övertala chefen. Sen kommer förhoppningsvis våra två inköpare på besök. Lite möte och gnäll väntar nog där. Kanske inte ska säga gnäll för det känns ändå som att det kan bli ett positivt möte. I det långa loppet. Jag väntar också på att vår systemutvecklare ska bli frisk så att vi kan köra igång vårt nya retursystem.

Som sagt. Det kan bli en händelserik och underhållande dag på jobbet.

Liverpool spelade 0-0 mot Wolverhampton igår. Vi blev dessutom utspelade i stora delar av andra halvlek. Jag vet snart inte vad jag ska ta mig till med all sport. Det är precis som att någon försöker säga mig något. För det är ingen normal sportsäsong jag har. Hammarby åker ur allsvenskan. Liverpool gör sin sämsta insats på över 50 år. Frölunda är en poäng från att missa slutspel. Och som krydda på moset så går det inget bra för oss svenskar i diverse mästerskap. Senaste exemplet är handbolls-em. Jag vet snart inte vad jag ska ta mig till. Och det är ju inte som så att jag kan påverka resultaten på något sätt.

Jag förstår egentligen inte vad som är så fantastiskt med nostalgitorsdag men så länge det ger en grym känsla så ska man väl inte klaga. Vardagslyx kan aldrig vara fel.

Och appropå vardagslyx så har jag haft ångets hela morgonen. Varför? Jo det ska jag tala om. Efter att jag har avstyrt vissa saker i den riktiga världen.

Jag tror att jag hörde något kul alldeles nyss när jag stod och borstade tänderna. Royal Republic hette de visst. Och debutskivan släpps idag. Enligt deras egen utsago spelar de energirock. Låter ju inte så tokigt. Jag ska ge det en chans.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=sGwtGt9qcRg]
Royal Republic – All Because Of You