18:46 Mammas pappas dag

Mätt och go efter påhälsning hos mormor och morfar. Matlådan son fick åka med hem kommer se till att Tomas blir mätt imorgon också. Planen från början var ju annars att åka till Bovallstrand med obligatoriska chokladen och trisslotten. Men eftersom paps var i Tyskland blev det mammas pappa som firades istället.

Fick mig lite relationsterapi med moster och morföräldrarna. Vet inte om jag blivit speciellt mycket klokare. Det blev väl 1-1 skulle jag vilja påstå.

Söndagen ska avslutas med mer social verksamhet. Är inte helt säker men jag tror det pratades om film. Tomas är inte helt mottaglig för information när det är fotboll på tv.

2-0 till djyrgården och förlängning as we speak. Just nu hoppas jag verkligen att Assyriska fixar det här. Fast Allsvenskan blir ju inte så kul nästa år.

Similar Posts