168 timmar i ensamhet

| |

En vecka utan snus nu. Det går över förväntan men jag ska ju inte sticka under stolen med att det är lite halvjobbigt.

Ny måndag. Nya möjligheter. Ska bli kul att se hur mycket det är att göra på jobbet idag. Har ”arbetsvägrat” i helgen vilket ju innebär att allt som jag kunde gjort för att minska arbetsbördan idag, och resten av veckan, nu inte har blivit gjort. Varför? Ja det blir så när folk inte förstår.

Idag ska jag även få tid över för att ringa två mer eller mindre viktiga samtal. Dels ska jag ta tag i min hyresvärd som skulle ringt mig i fredags. Han har väl precis som en annan mycket att göra tänker jag. Tomas ska förhandla om en omrenovering av sin lägenhet. Fick se min grannes förra veckan och kom till insikten att 600 kronor extra i månaden är mer än okej för att få en helt ny fräsch lägenhet.

Samtal nummer två ska gå till sjukgymnasten. Måste få ordningen på det här med ryggen. Eller om det är benet. Ja som sagt.

Så precis nya ICA reklamen. Min första spontana tanke var: ”Men vad i helvete.” Vet faktiskt inte om jag tycker att den är okej. Vad menar de? Stig presenterar den nya praktikanten och de anställda gapar stort och bara stirrar. På en utvecklingsstörd kille!?!? Alltså. Det är lite för tidigt att formulera något bra här men jag tycker nog det känns som att ”hur ska han kunna jobba? Han är ju utvecklingsstörd!”

Inte okej!

Hårdrock på er kompisar!

Föregående

Söndagsångest? Nej jag har slutat med det.

Tomas är snart 32 år och börjar förstå saker

Nästa