11:03 Utsövd och rätt så nöjd

Men vad sägs om godmorgon? Jo det är väl ändå en god morgon. Söndag och allt. Som vanligt tänker jag inte göra mer än lovligt många knop. Eller kilometer per timme för er landkrabbor.

Tänkte, lite revolutionerande, börja dagen med frukost. Sen ska det bli ytterligare en såndär hall-söndag. Systrarna vann samtliga matcher i fredags och spelar därmed finalspel idag. Ska bli intressant att se om de kan hålla nerverna i styr och gå hela vägen. Ska öven bli intressant att se om deras tränare lärt sig se skillnad på mig och min bror.

Kan meddela att kvällen igår blev sådär. Musikmässigt trivdes nog både jag och de som var där. Men det hade ju inte skadat om det var lite fler.

Sen fick jag höra ett litet spännande rykte igår. Nöjespalatset nummer ett är tydligen väldigt nära nyöppning. Jag har, tro det eller ej, en del åsikter och tankar om det där. Måste bara sortera lite först.

Similar Posts